דף הבית  >> 
 >> 

הרשם  |  התחבר


פשטידת חצילים וגבינות כשרה לפסח 

מאת    [ 17/03/2013 ]

מילים במאמר: 147   [ נצפה 6387 פעמים ]

פסח אצלנו הוא "חג הפשטידות". פותחים את הבוקר עם פשטידת תרד וגבינות, וסוגרים את הערב עם פשטידת בשר וחצילים - כולן עם מצות וכשרות לפסח.

מתכון זה - לפשטידת חצילים וגבינות לפסח, כזו שמתבססת על מצות רטובות, ונאכלת תוך שניות.

 

חומרים

    ? 6-7 מצות
      ? 3 חצילים

          - 5 ביצים
    ? 400 גר' גבינה בולגרית
    ? 200 גר' גבינת קשקוול
    ? מעט מלח ופלפל

הוראות הכנה


    • קולים את החצילים בתנור במשך כ-20 דקות, עד שהם רכים
    • מוציאים מהתנור, מצננים, ומוציאים את ליבת החצילים מהקליפה
    • מטגנים את הבצל עד להזהבה
    • מוסיפים את החצילים לתערובת עם הבצל ומטגנים במשך מספר שניות נוספות
    • מרטיבים את המצות וסוחטים היטב
    • מערבבים את תערובת החצילים והבצל יחד עם כל יתר החומרים בקערה
    • מפזרים על תבנית שכבה דקה של קמח מצה
    • מעל שכבת קמח המצה מפזרים את התערובת
    • מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני למשך כ-25-30 דק'

בתיאבון!

 

נכתב על ידי מסעדת רג'ינהמסעדה כשרה בתל אביב, המציעה תפריט פיוז'ן ישראלי ואפשרות לחדר פרטי במסעדה.




מאמרים חדשים מומלצים: 

חשבתם שרכב חשמלי פוטר מטיפולים? תחשבו שוב! -  מאת: יואב ציפרוט מומחה
מה הסיבה לבעיות האיכות בעולם -  מאת: חנן מלין מומחה
מערכת יחסים רעילה- איך תזהו מניפולציות רגשיות ותתמודדו איתם  -  מאת: חגית לביא מומחה
לימודים במלחמה | איך ללמוד ולהישאר מרוכז בזמן מלחמה -  מאת: דניאל פאר מומחה
אימא אני מפחד' הדרכה להורים כיצד תוכלו לנווט את קשיי 'מצב המלחמה'? -  מאת: רזיאל פריגן פריגן מומחה
הדרך שבה AI (בינה מלאכותית) ממלאת את העולם בזבל דיגיטלי -  מאת: Michael - Micha Shafir מומחה
ספינת האהבה -  מאת: עומר וגנר מומחה
אומנות ברחבי העיר - זרז לשינוי, וטיפוח זהות תרבותית -  מאת: ירדן פרי מומחה
שיקום והעצמה באמצעות עשיה -  מאת: ילנה פיינשטיין מומחה
איך מורידים כולסטרול ללא תרופות -  מאת: קובי עזרא יעקב מומחה

מורנו'ס - שיווק באינטרנט

©2022 כל הזכויות שמורות

אודותינו
שאלות נפוצות
יצירת קשר
יתרונות לכותבי מאמרים
מדיניות פרטיות
עלינו בעיתונות
מאמרים חדשים

לכותבי מאמרים:
פתיחת חשבון חינם
כניסה למערכת
יתרונות לכותבי מאמרים
תנאי השירות
הנחיות עריכה
תנאי שימוש במאמרים



מאמרים בפייסבוק   מאמרים בטוויטר   מאמרים ביוטיוב